top of page
  • Foto van schrijverFrank Benus

Financiering rond

Bijgewerkt op: 22 mei 2020

Het is een groter avontuur gebleken dan gedacht, maar het licht staat op groen. Zoals te lezen in ons artikel aangaande de financiering van een renovatie boerderij of klus woning, is het niet zonder slag of stoot gegaan. In deze post vertellen wij meer wat we hebben geregeld en hoe, maar als je van onze "fouten" wilt leren, lees dan het artikel over het vinden van de juiste adviseur en hoe het proces in zijn werk gaat. Zeker als het pand een bedrijfsbestemming heeft kan dit artikel weken werk en duizenden euro's schelen.


Frank de Waard van Cournot Adviseurs, specialist in dit soort projecten heeft ons fantastisch geholpen. Lees over ervaringen van mensen hier: advieskeuze.nl. Uiteindelijk zijn wij bij de Rabobank terecht gekomen en is het dossier, op wat vragen na direct geaccepteerd. Bedenk hierbij dat diverse andere geldverstrekkers (o.a. BLG) onze casus op voorhand heeft afgewezen.


Frank is een down-to-earth en professioneel mens, hij was in staat om onze zorgen (na 6 afwijzingen en het ontslaan van de voorgaande adviseur) weg te nemen.

619 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page